Euphytos

FilozófiaA vállalat fejlődését végigkísérő mondatot az alapító fogalmazta meg: "A növényi gyógyászat nem divat, hanem kultúránk része." Specchiasol sikerének alapja a növényi gyógyászat évszázados hagyományainak ötvözése a legfejlettebb kutatási technológiákkal és marketinggel.

euphytos-filozófia

Hagyomány és a modern kor
Euphytos egyesíti magában a gyógynövények fogalmát és a professzionális szépségápolást, így garantálva a kiváló eredményeket olyan termékekkel, amelyek természetes összetevőkben, növényi kivonatokban, esszenciális olajokban, vitaminokban, proteinekben, és különféle természetes eredetű, aktív hatóanyagokban gazdagok.

Gyártás
A gyártási ciklus két olyan mezőgazdasági vállalkozásban indul el, ahol a Specchiasol csoport tagjaként gyógynövényeket termesztenek, majd a növényből kivonják az igen értékes aktív hatóanyagokat, végül pedig előállítják a végső, szépségápolási terméket. Mindez tudományos alapossággal valósul meg, szigorú és állandó minőségi ellenőrzések mellett.

Szüret
A Specchiasol gyártási folyamatának a szívében a San Demetrio Farmok állnak. A Lecce közelében, Specchia városában található San Demetrio 100 hektárnyi területen fekszik, ahol 30 különböző gyógynövény fajtát termesztenek agyagos talajon, ami kifejezetten jó az ilyen típusú terményeknek. Egy laboratórium is található itt, melyben a lehető legmagasabb minőség elérése érdekében még termesztés előtt válogatják és elemzik a gyógynövényeket.

Minőségellenőrzés
A cég termékeinek minőségét összetett tesztrendszer biztosítja, amely minden gyártási fázisra kiterjed, kifinomult eljárási módszert és újszerű tesztelési eszközrendszert alkalmazva a folyamatos vizsgálathoz. A szabványok minden gyártási fázisra vonatkozóan magasak.

Technológia és Gyártás
Korszerű gyártási technológia biztosítja, hogy a természetes hatóanyagok végig a termékekben maradjanak. Bevizsgált, összetett ellenőrző rendszer garantálja a Specchiasol termékek magas színvonalát.

Kutatás és Fejlesztés
Rangos, nemzetközileg elismert a Specchiasol Quality. A Specchiasol mindig is jelentős összegeket fordított kutatásfejlesztésre. Kutató egységük több szabadalmat tudhat magáénak, melyek gyakran eredményei.

Elismert és igazolt minőség
2001. december 13-án a Specchiasol elnyerte a rangos nemzetközi UNI EN ISO 9001: 2000 tanúsítványt a következő tevékenységekre vonatkozóan: kutatásfejlesztés, növényi származékok kinyerése, táplálék kiegészítők, kozmetikumok. Ez egy újabb állomás volt azon fontos célok sorában, amiket eddig elért ez a veronai cég, ezzel is megmutatva elkötelezettségét a vállalt munka és a folyamatos kutatások mellett. A cég mindig szem előtt tartja, hogy megfeleljen korunk és vásárlóink igényeinek, akik egyre megfontoltabban választanak magas minőségű termékeket.

Nemzetközi forgalmazás
Európától Afrikáig, Dél-Amerikától a Közel-Keletig, Észak-Amerikától Ázsiáig, a Specchiasol jelen van a világ jelentős piacain közvetlenül, vagy helyi partner cégein keresztül.