Euphytos

Sivahair Kft.A Siva-Hair Kft. 1992-ben került megalapításra, és ekkortól áll a vásárlók rendelkezésére. A cég baráti, illetve munkatársi viszonyból jött létre, de ma már családi vállalkozásról beszélhetünk. A cég főtevékenysége a fodrászcikk kis- és nagykereskedelem, de ezen felül foglalkozik más szépségipari ágak részére szükséges termékek forgalmazásával is.
A vállalkozás székhelye a 1136 Budapest Hegedűs Gy. u. 8. szám alatt található, telephelye pedig 2010. szeptemberétől működik a XXI. kerületben. Mindkét helyen folytat értékesítési tevékenységet, de a termékkínálatban és igényekben mutatkozik különbség a két üzlet között. Az eltérés oka egyrészt abban keresendő, hogy a székhelyen bonyolódik a viszonteladók kiszolgálása is, míg a telephelyen kizárólag kiskereskedelmi tevékenység történik. A csepeli kisboltban a kozmetikusok, műkörmösök is megtalálhatják a munkájukhoz szükséges alapanyagokat.

Sivahair Kft.

A széles termékpaletta, valamint az ápolásra és a hajgyógyászatra fordított figyelem is bizonyítja, hogy a márka folyamatosan újít. Termékpalettáján hajfestékek, hajápolótermékek és finistermékek egyaránt szerepelnek. A cég által forgalmazott professzionális hajápolási termékek mentesek a szintetikus anyagoktól – a legmagasabb mértékben tiszta növényi alapanyagokból állnak, melyek ápolják és megőrzik a haj egészséges szerkezetét.

A termékek előállítási folyamata a növények biotermesztésével indul, − a cég közel 100 hektáros saját gyógynövényültetvényein − majd a hatóanyagok kivonásával és feldolgozásával folytatódik. Az alapvető fodrászprogramokon (festés, színkorrekció, hajmosás) kívül a teljesebb körű ápolásban is széles palettát találunk. Samponok mindenféle, még kevert hajtípusra is megtalálhatók, kínálatunkba tartoznak még hajmaszkok, hajregenerálók is. Hajkezeléseink konkrét problémákra is megoldást nyújtanak: az ampullás kezelés a száraz, töredezett hajra ajánlott, a mélytisztító hajpakolások, probiotikus termékek pedig a hajhullással szemben veszik fel a harcot. A finishtermékek amellett, hogy tartás és fényt adnak a hajnak, szintén ápoló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Örömömre szolgál az EUPHYTOS termékeit a magyar fodrásszakma számára ismertté tenni.