Euphytos

Specchiasol Csoport

"A növényi gyógyászat nem divat, hanem kultúránk része."

Giuseppe Maria Ricchiuto, a cégcsoport elnöke

A Giuseppe Maria Ricchiuto által 1973-ban alapított, veronai székhelyű Specchiasol cég vezető helyet foglal el a világ gyógyszeralapanyag előállítói között. A cég szigorú minőségi előírásoknak megfelelve, teljesen elfogadott gyógynövény készítményeket szállít laboratóriumokba, kórházakba, egyetemi klinikákra, ahol ezek már a modern gyógynövényi terápiák részévé váltak.

specchiasol-csoport

1995-ben a Specchiasol Csoport létrehozta Professzionális Szépségápolási Szekcióját, amely Euphytos márkanéven egy új, professzionális termékcsaládot alkotott fodrászok számára. A márka sikerének alapja a növényi gyógyászat évszázados hagyományainak ötvözése a legfejlettebb kutatási technológiákkal és marketinggel. A Specchiasolnál a természetes gyógymódok nem versengenek a hagyományos gyógymódokkal. Valójában kiegészítik, erősítik egymást, eredményeik együttesen fejtik ki hatásukat. A cég termékeit Olaszországon kívül több európai országban is forgalmazzák, de már Kínában is használják a fodrászok.

Magyarországon kisebb kihagyást követően 2010-ben került ismét kereskedelmi forgalomban az Euphytos termékcsalád, Sivahair Kft. ügyvezetőjének köszönhetően, aki ismét eleget kívánt tenni a magyar fodrászok igényeinek.

Specchiasol Csoport tagjai:
        •   Gyógyszerészeti és Gyógynövény Terápiás Részleg
        •   Haj és kozmetikai részleg
        •   Könyvkiadó – G.M. Ricchiuto Editore
        •   S. Demetrio Bio Farm
        •   Botanikai Laboratórium